Ergoline Lounge

50 darab cső kétméteres hosszúságban: az Ergoline Lounge tökéletes barnulási kényelmet kínál új dimenzióban. Az Ergoline Lounge különlegessége a beépített öltözőfülke. A szolárium hátsó részében található tér mindennel fel van szerelve, mely az átöltözést kényelmessé teszi: megvilágított tükör, ülőke, ruhaakasztó és cipőtároló. A Surround Tan-elv az 50 darab UV-csővel valódi erőtoronnyá változtatja az Ergoline Lounge-t. A Top Cooling-nak köszönhetően a barnulás során mindig kellemes a klíma. A fej felett elhelyezett ventillátor gigantikus szellőzőereje fokozat nélkül állítható egyéni igény szerint. Célunk a barnulás közbeni szabadság. Az egonómikusan elhelyezett kapaszkodóknak köszönhetőn a vendégek hamar megtalálják az ideális helyzetet a barnuláshoz. Így a napozás teljesen ellazulva zajlik.


Ergoline Excellence

Az Ergoline egyik alapvető kompetenciája, melyet már a márkanév is szavatol, a tervezett ergonómia. A barnítási folyamat megkezdésekor a vendéget Voice Guide hanginformáció tájékoztatja az új lehetőségekről. A jó közérzet az intelligens szellőzőrendszer aduja. A vendégek a levegő hőmérsékletét egyéni kívánság szerint állíthatják be mely a teljes barnulási idő alatt állandó marad. Lehet frissítően hűs vagy andalítóan meleg: a klíma-automatika a barnulás alatt folyamatosan biztosítja a LED-kijelzőn beállított hőmérséklet-értéket. Nemcsak a fekvőfelületet hűti, hanem a szolárium levegőjét is.
Élmény a léleknek: az Aqua Fresh és Aroma funkciókkal, abszolút világújdonságnak számít az Ergoline programjában a jellegzetes UV-illat semlegesítése. A » Vital « és a » Relax « billentyűkkel az Aqua Fresh automatikusan vitalizáló vagy relaxáló Aroma kombinációval alkalmazható. Azért, hogy a következő vendéget is friss szoláriumélmény fogadja, a kabin minden “napozás” után illatosítva várja az új vendéget. Zenével minden könnyebb. Ezért az Ergoline-nál olyan audio rendszert használunk, mely a vendégeknek stereo hangzást garantál.